Sindicat d'Empleats de Caixabank
Xerrades informatives Bankia
Benvolguts companys de BANKIA,

Ben aviat formarem part d'un mateix equip, i per això, volem fer-vos partícips d'informació sobre alguns temes d'especial rellevància a CaixaBank.

Amb la força que ens dóna l'aval dels nostres 16.000 afiliats, des SECB volem compartir amb vosaltres informació completa relativa a diferents temes del teu interès. Aviat t'informarem dels Beneficis Socials que disposem a CaixaBank, Préstecs d'Empleats, Normativa ... I, quan ja estigui signat, tot el relatiu a l'Acord Laboral d'Integració.

Pots apuntar-te a la inscripció que trobaràs en aquest correu, i et farem arribar l'enllaç per participar via Teams d'aquest Seminari web en el qual podràs interactuar si ho desitges i fer-nos partícips de les teves inquietuds.

T'esperem, i ens posem a la teva disposició per a qualsevol consulta. Estem molt a prop teu.SECB
#sumemambtu
NOM COMPLET *
EMAIL *
TELÈFON *
OFICINA *
PROVÍNCIA *
RELACIÓ DE XERRADES DISPONIBLES *
HEMEROTECA
OBSERVACIONS
Política de Privacitat *

Responsable: Sindicat d'Empleats de Caixabank (SECB) amb CIF G59390450 i domicili social en PL. SANT PERE, 4 1a - 08003 BARCELONA, telèfon: 934155141. Pot contactar amb el delegat de Protecció de Dades: dpd@secbcaixabank.com

Finalitat: Gestionar el Seminari web.

Conservació: Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti la supressió per part de l'interessat i durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals.

Destinataris: Les seves dades seran tractades pel Sindicat d'Empleats de Caixabank (SECB), i per altres professionals externs necessaris per a la correcta prestació el servei sol·licitat.

Legitimació: Les seves dades seran tractades en base el seu consentiment.

Drets: L'informem de la possibilitat d'exercir els següents drets sobre les seves dades personals dirigint-se al nostre domicili fiscal o mitjançant el correu electrònic, havent-s'hi identificat degudament i sol·licitar clarament el dret a exercir: dret d'accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També pot retirar el consentiment prestat. A més, pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional en la nostra Política de Privacitat.